Post by wepchiestagcahu on Feb 23, 2022 23:08:45 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Skater ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Skater IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas begaliniai raktai ▞▞▞
▞▞▞ Flip Skater 2022 version ▞▞▞
Nepavyksta įdiegti programos. Išbandžiau su duomenimis ir wifi. Bandė kelis kartus.
Šis žaidimas yra toks šaunus, man jis taip patiko, kad net neįsivaizduoju žaidimo. flipmaster yra toks šaunus, kad pirmiausia įvertinau jį 5 žvaigždutėmis, man buvo liūdna, nes internetas neveikia, todėl mama liepė man nusileisti laiptais ir išjunkite ir vėl įjunkite, kad jis veiktų, ir aš įdiegiau žaidimą iš Winifreds dukters.
lengva žaisti su gerais triukais
Lightning Fighter 2: retro STG Arkaadmängud qqqc
Aš tai žaidžiu apie 2 mėnesius. Kiekvienas gautas prizas. Gaunu riedlentę ir tai erzina. Šis žaidimas yra geras žaidimas. Bet neturi iš ko uždirbti
baisu, kad šis žaidimas yra baisus ir atsilieka per daug skelbimų, o norint gauti naują dėžutę, jis kraunasi taip ilgai
Smagu, bet čiuožėjas nejuda kaip gatvėje ir panašiai, todėl manau, kad turėtumėte tai išspręsti
Geras riedlenčių žaidimas, bet jį reikia tobulinti
Skirčiau jam daugiau žvaigždučių, jei tai nebūtų tokia misija gauti daugiau gudrybių, verčia mane tiesiog išjungti. Zzzzzzz
Neblogas žaidimas labai lengvas gražus žaidimas, skirtas laikui užmušti
Man nepatinka, kaip galite gauti prizą daugiau nei vieną kartą. Mokate žaidimo monetomis ir gaunate atsitiktinai parinktą prizą, tačiau lygiai tą patį galite gauti kelis kartus. Monetų švaistymas.
Reikia daugiau visko, pvz., daugiau žaidėjų, daugiau triukų ir galbūt skirtingų žaidimo režimų, pavyzdžiui, kovos su žmonėmis, kad gautumėte aukštesnius balus
Tai geras žaidimas, bet yra per daug skelbimų
Flip Skater Spordimängud onj
Flip Skater Спортске lfqh
Flip Skater Sports yjdz
Kaip sumažinti reklamas😅😅.... bet tikrai priklausomas nuo šio žaidimo... toks nuostabus žaidimas!... geriausias laikas praleisti... ačiū!😍
Man patinka šis žaidimas, bet pasakysiu vieną dalyką, kai gauni nemokamus prizus, vargu ar gausi žmonių ar vietų, beveik visada gausi riedlentes, o aš noriu tik vietų ir veikėjų🥰
Tai nėra gerai sujungta, nes visos gudrybės tiesiog neatrodo teisingos
Tai geras žaidimas, tik dėl to, kad jame yra skelbimų, jis erzina
Man patinka šis žaidimas, nes jis tikrai labai smagus ir jūs turėtumėte leisti muziką Forever people. Aš turėčiau tiesiog atnaujinti jį į šias didesnes rampas ir daugiau čiuožti. Padarykite jį, kad būtų šlifavimo bėgiai ir vietos, kur galėtumėte šokinėti ant pastatų
Per daug skelbimų tokiam paprastam žaidimui, neverta.
Duosiu dviem žvaigždutėmis, nes iš pradžių žaidimas buvo šaunus, bet paskui skelbimai pradėjo skleistis be perstojo. Tada galite atnaujinti visus savo raitelius ir lentas 100% ir maksimaliai išnaudoti, bet vis tiek gausite jų atnaujinimus ir beprasmiška nuolat atnaujinti, jei negalite jų naudoti. Taip pat beveik arba niekada negaunate naujų gudrybių. Štai kodėl aš skyriau dvi žvaigždes, o ne keturias.
Šis žaidimas yra nuostabus, bet kai žaidžiu jį savo iPad, jis užšąla. Kai žaidžiu jį savo brolio telefonu, jis neužšąla, bet tikiuosi, kad žiūrovai turėtų atsisiųsti šį žaidimą, jis įdomus
Man patinka šis žaidimas! Yra tiek daug dalykų, kuriuos reikia atrakinti, ir tiek daug dalykų, kuriuos reikia atnaujinti. Bet vertinu tai 4, nes kartais gali pasidaryti nuobodu. Bet apskritai tai geras žaidimas!
Įvertinau 2 žvaigždutėmis, nes tikrai nuobodu
DAUG SKELBIMŲ! lenta tiesiog atsitrenkia į susidorojimą, negali atrakinti jokių gudrybių, o riedlentės beveik nesikeičia. 1 žvaigždutė, kol nebeliks skelbimų pertraukų ir bus ištaisyta fizika
Aš nusileidžiu apeigas ant pačiūžų borto, tada jis išmetu mane
Geras žaidimas be kepurės, gražus judesys n dalykų, bet tiesiog reikia daugiau nuotykių, n jaučiuosi taip, lyg žaisčiau dėl mašinos🐐
Nukrenta tiesiogine prasme kas 15 sekundžių, kartais greičiau nei tai Atrodo, kad tai įdomus žaidimas, kurio tiesiog negaliu žaisti pakankamai ilgai, kad jį patirtu.Po naujausio atnaujinimo žaidimo žaisti negalima. Galite patekti į žaidimą, bet jokie žaidimo mygtukai neveiks.
Flip Skater Thể thao ccb
per daug reklamu
Labai geras žaidimas mano rekordas 100k ačiu kūrėjams už ši žaidima 🤩🤩🤩🤩🤩
Gerai, nes žemėlapiai yra labai nuobodūs, tiesiog kyla aukštyn ir žemyn, padaryk keletą triukų atgal
Linksmas žaidimas.... bet užtrunka šiek tiek laiko, kol gausite įvairių triukų
Labai geras žaidimas man patinka, turiu beveik visas gudrybes, man labai patinka 5 žvaigždutės
Buvau rlly galvoti, kai aš žaidžiau tai, kodėl į crappiest žaidimai gauti skelbimus? Aš niekada matė šį žaidimą ant skelbimo ir aš ką tik gavo tai ir esu priklausomas nuo jo. 5 žvaigždutės. puikus zaidimas. labai addicting. labai juokinga.
gražus žaidimas, bet pridėkite daugiau funkcijų ir jei gausite nemokamų monetų, kad galėtumėte žiūrėti skelbimą, jei gausite paskatinimą žiūrėti skelbimą ir dar daugiau
bičiulis, tai iš tikrųjų gana gera, bet reikia ilgai laukti, kad gaučiau naujų gudrybių, kurios man patiktų, kitaip tai nebūtų keturių žvaigždučių.