Post by wepchiestagcahu on Feb 23, 2022 23:14:52 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Skills BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Skills BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Mad Skills BMX 2 2022 version ▞▞▞
Користим глатку опцију и још увек веома заостаје. Имам самсунг с10 тако да то не би требало да буде проблем и искрено квари забаву.
Апсолутно мрзео. Ужасна графика, заостаје много и никада не би радила. Не бих препоручио
Најгора игра икада. Када сам достигао ниво 7, стално губим мечеве, исправите ово.
Ово је најгора игра коју сам икад играо. Ако желите да пређете ниво 2 игре морате да потрошите свој прави новац и након куповине ракета и унапређених бицикала некако ћете доћи до 3-4 након што поново морате да потрошите новац. То је потпуно губљење времена и новца. Не препоручујем ову апликацију.
Платите да бисте освојили БС, АИ има нивое бицикала изнад вашег и зарађујете око 100 готовине по трци, а бицикли достижу 2-3 хиљаде заиста рано. Глупа игра хватања новца. Патетично.
Дајем 5 звездица јер кад почнем да се играм, престајем само кад моја батерија постане празна. То је врло добра игра (савршена графика, контура, ...). Хвала вам на развоју, али волео бих да затражим развоја да побољшају режим мултиплаиер-а (играти мултиплаиер уживо да не играте и слати резултате пријатељима) и додајте "Локално о офлајн МУЛТИПЛиер Моде" игра би била савршена, хвала поново на развоју
Mad Skills BMX 2 Akčné epe
Здраво. Ја сам супер фан ове игре❤❤❤❤❤❤♥♥💖💖💝💖🤩🤩 само за ову игру јер овој супер супер кул желим да јој дам бесконачну звезду. И молим вас да додате још само 5 задњи флип и предњи флип.
Било је добро, а сада лоше Пре него што сте могли нормално да радите да бисте зарадили новац и купили следећи бицикл и/или надоградње. Сада је буквално немогуће без гледања 20 видео снимака или 60 брзих трка. Чак и куповина готовине у вредности од 10 долара би вам донела само надоградњу.
Не волим да преузимам свако поглавље јер играм у офлајн моду, направи игру са пуним подацима, молим
Зашто правити бесплатну игру ако морате да потрошите новац да бисте победили? Дошао сам до мешовитих нивоа и сама вештина не помаже, ТРЕБАЈУ су вам ракете да бисте победили. Иди играј ракетне изазове и видећеш на шта мислим. Скоро да су тако дизајнирали нивое. Један од савета за програмере је да учине игру као 5 долара, тако да они могу да зараде новац, а купци могу да уживају у игри.
Волим игру, али игра се замрзава и оквир прескаче што отежава играње. Реши овај проблем. Радо бих променио своју рецензију
игра је забавна осим једне ствари. контроле су лоше сваки пут када заметнете прст, аутоматски вас извлачи из игре и досадно је да се стално враћате на њу. никада више неће играти ову игру.
Горе са 5 најбољих, можда 3 телефонске игрице које сам играо! Готово без реклама, без плаћања за играње (ипак још увек нисте почели да играте на мрежи) режим приче је довољно изазован, под условом да не надоградите свој бицикл (добили сте довољно новца ако то желите)! Погледајте колико далеко можете да стигнете на 1. бициклу за најбољи изазов, затим на 2. бициклу итд. Када завршите режим приче, следи изненађење. Само га узми
Mad Skills BMX 2 Aksyon ngi
Лако за учење и тешко за савладавање. Много забавних нивоа и не превише присилних реклама
Ова игра је лоша, потребно јој је много података, али добра графика, лепе нумере, прво без реклама, а затим реклама након сваког нивоа
Управо сам почео да играм и заиста је забавно и изазовно. Али не толико да желите да га деинсталирате !!
Добра графика није претешка
Давид
Ово је далеко најбоља бициклистичка игра коју сам икад играо. Свиђа ми се, нема превише реклама и заиста је такмичарска и изазовна.
Дао сам овој игри једну звездицу јер је ова игра веома лоша за играње. Немам шта да кажем, али има најбољу графику, али такође
Није лоше, али није ни добро
То је заиста забавна игра, али можете стићи само тако далеко осим ако не желите да трошите новац
добра игра само што су рекламе предугачке
Ова игра је невероватна. Бицикли су добри, иако су противници АИ, забавно их је победити. Једноставно волим игру. Добро је, препоручујем да га преузмете!
Somewhere - The Vault Papers Dobrodružné rto
Ова игра има веома леп концепт. Превише је изазовно. Научио сам шта је заиста одлучност. Покушао сам 40 пута да завршим неке борбе са шефовима. И ово заиста доказује да је напоран рад кључ успеха. Никад не одустај✔
Има и лепу графику, мало је више о рупи у последњој ноћи и бићу у граду целе недеље и бићу у граду целе недеље и бићу у граду целе недеље и бићу у граду целе недеље и Рекао сам ти да морам да идем на скато код њега и биће добро време да добијем прилику да 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😌😌🤣🤣🤣
Одлична игра. Препоручио бих свима да га играју. Када сам победио шефове мислио сам да је игра готова, али не, вау, хвала на томе, сада не морам да тражим још једну сјајну игру баш као што је ова... 😍👍👌
Ужасна фреквенција кадрова. Менији су у реду, али у игрици брзина кадрова пада на око 2 ФПС, што чини игру немогућом.
Веома добра игра као што је мадскиллс мотоцросс 2, али постоји много ствари које су доступне за потпуну надоградњу на куповину
Ова игра је апсолутно смеће. Дао бих нулту оцену ако бих могао, тако да имате рецимо бицикл јер је ваш противник максималан, али још увек постоји бржи
Плати за победу? Мислим да не желим да платим само да бих победио једног типа! Хајде, шворц сам!
Цоол лил игра само бих волео да звук не звучи као врискови обрађене душе из дубоких јама пакла
Срање дају ми намерно теске играце пет дана играм једну трку јебитесе говна једана
⭐⭐⭐⭐⭐! Апсолутно ми се свиђа идеја ове игре. Мој омиљени део је то што можете да надоградите стартер бицикле све до 31 пумпе, скока и брзине, када сте довољно напредовали, пошто последњи бицикл нема много добрих скинова по мом мишљењу. Такође, забава никада не престаје јер када завршите све професионалне нумере можете да радите Версус и Јам (у било које време када желите) што вас ставља против правих играча!!!
Mad Skills BMX 2 Azione ebd
Превише јебених реклама, једном сам имао 2. Не губите време.
Није најсмешније
Цоол игра тешка на неким тркама, али није немогуће победити
Ова игра је... Тако добра за лење играче као што сам ја 😂 Препоручујем да преузмете хаппимод у Цхроме-у јер постоји мод за њу, али ако желите да је играте као авантуру преузмите је овде, али можете ли да имате више бицикала, мапа, и нови шефови плзззз Али то је прилично кул игра
ваша игра је добра, али локо шеф је немогућ. Провео сам буквално преко 2 сата покушавајући да га победим, али то је тако тешко. Олакшајте ниво и оценићу га са 5 звездица
Играо сам неко време и заглавио сам на нивоу који покушава да ме натера да потрошим триста злата да бих наставио даље, а имам само 12 златних
Више садржаја и додаци бициклистички пакет. Више прилагођавања гума и управљача за бицикле. Овој игри је потребно више бициклистичких трикова попут 360 или супермена. Најбоља БМКС игра на свету😎🚲
Одлична игра лака за играње и пуно забаве, међутим, када потпуно надоградите свој бмк, морате наставити да слажете новац док не победите следећег шефа
Забавна игра у слободно време. графика је добра. игра је добра
Ово је најбоља игра у мом животу коју волим. Играм овог 23 сата дневно, али знам да такође мислим да то даје веома мање времена за ову игру. Ако је онда жао. Тада ћу играти 24 сата дневно. Ово је игра је најбоља ихе пубг и бесплатни ватрени воле ову игру врло врло врло 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😵😍😍😵😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Добра игра, али након нивоа 3 не можете ићи даље без трошења новца,,, најгора игра
Mad Skills BMX 2 Ação gfz
Била је то савршена игра, а онда је дошло ажурирање и постало је тешко доћи до новца
То је ПоверПоинт презентација.
Саааааа