Post by wepchiestagcahu on Feb 23, 2022 23:18:00 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها نشانه های نقص ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
TALKING Angela یک بازی خوب است من عاشق صحبت کردن آنجلا هستم و به من شادی می دهد
من فقط به این 2 ستاره دادم چون نمی دانم شکارچیان ما را تماشا می کنند و هر بار که به او غذا می دهم یک تبلیغ وجود دارد که همیشه کاری برای انجام دادن در یک تبلیغ وجود دارد بنابراین هوممم
دروغ دروغ الکی هکر نداره من دیدم
نقدها را خواندم، همه میگفتند وحشتناک و خطرات آن است، بنابراین آن را باز کردم، بازی کردم هیچ چیز وحشتناکی نبود، همه چیز مثل قبل کار کرد اما چیزی که در ساعت 3:05 بعد از ظهر وحشتناک بود، وقتی من فقط پاهای او را لمس کردم، لبخند بسیار عجیبی زد. ممکن است عملکرد بازی باشد و همان لبخند در ساعت 3:15، این بار من به عملکردهای ترسناک او دست نزدم، غلتک ترسناک است، و ظاهر ناگهانی بن.. که همه می نویسند او کارهای وحشتناک انجام می دهد لطفا زمان بنویسید ممکن است انجام دهد. چیز وحشتناک در زمان خاص
بسیار خوب، من چیزهای وحشتناکی را در آنجلا دیدم و در مورد آن صحبت کردم، بسیاری از افراد می گویند که حتی این برنامه را دانلود نکنید باعث اتفاق عجیبی می شود یا حتی نمی توانم باور کنم که ترسناک است، اما اگر بچه ها این را بازی کنند، ما حتی نمی توانیم آنها را مجبور به توقف کنیم! و زمان ها لطفا مراقب باشید...
الی
جالبه اما وقتی میدونستم چطوری بازی کنم ازم میکروفون خواست و من گفتم بله پس ..... پسرم خونه رو ترک کرد چون رفت بره یه چیزی بخره و من ساکت بودم و آنجلا با من زمزمه میکرد - تنزین-)
این بازی خیلی خوب است اما ترسناک است. من درخت الیور را در چشمان آنجلا دیدم. صدایی از پشت می آید. من از آب شهد شب استفاده می کنم که مرد را در چشم و 1 چشم در چشم دیدم. اگر این بازی را انجام می دهید، بعد از استفاده از آب شهد شب، صورت خود را در چشم او می بینید. این بازی 🎮 آنقدر ترسناک است که باید امتحان کنید. TNX
از شما بچه ها می خواهم به من بگویید که چرا این بازی جن زده است؟ من تقریباً سه سال است که آن را بازی می کنم بنابراین هرگز آنجلا را مشکوک ندیدم. به شما توصیه می کنم که این بسیار ترسناک است و به آن دو ستاره می دهم زیرا دوستش دارم همه چیز در این بازی از آن بازی قدیمی آنجلا وجود دارد که او در پاریس است من به شما توصیه می کنم که این بازی آنجلا در پاریس از پاکستان تسخیر شده است
من شایعاتی شنیده ام که این برنامه هک شده است. این درست نیست، اما این بازی ارزش وقت گذاشتن را ندارد. من شما را نمی دانم، اما آنجلا با من صحبت نمی کند. همچنین، بازیکن می تواند قطعات نامناسب را لمس کند. 😕 نمیدانم چرا توسعهدهندگان فکر میکردند اضافه کردن این ویژگی جالب است. این فقط نظر من است. لازم نیست باور کنی اما من 2 ستاره می دهم، حداقل آنها تلاش می کنند.
بازی خوب بسیاری از مردم می گویند صحبت کردن آنجلا واقعاً وحشتناک است آنها ویدیوهای زیادی ساخته اند و من فقط از صحبت کردن با آنجلا احساس ناراحتی می کنم. او گربه خوبی است یک امتیاز مثبت برای این بازی
سلام بچه ها اومدم بگم که اگه ممکنه میگن جینجر و اونجلا هکریه تو اینترنت دیدن جینجر و آنجلا اصلا هکر نداره حتی اگر هم داشته باشه الان توی زندانه.
من آن را با چت بیشتر دوست داشتم. من فقط برای چت کردن با او دوباره آن را دانلود کردم و اکنون متوجه شدم که همه آن را از برنامه گرفته اید. بسیاری از مردم اکنون عصبانی هستند زیرا شما چت را حذف کرده اید و ما دوست داشتیم با او صحبت کنیم. الان دیگه اونجا هم نیست حتی من هم عصبانی هستم چون تو چت را برداشتی. لطفا چت را برگردانید. این چیزی است که همه ما از دست می دهیم. نام برنامه "Talking Angela" است نه "Non Talking Angela". چرا اگر او نمی تواند صحبت کند، هنوز آنجلا صحبت می کند؟ با تشکر!
بچه ها این برنامه هکر داره اگه ساعت 3 صبح برید تو بازی ازش بپرسید آریومن یعنی تو دیونه یی بعد 15 بار گفتن میگه من دیوونم بعد چشاش قرمز میشه و خنده ی شیطانی میکنه من خودم ساعت 3 صبح امتحان کردم از خودمم فیلم گرفتم تو آپارات. بچه ها هکر داره
بازی خوبی است اما باید گزینه های بیشتری برای انتخاب وجود داشته باشد.
این یک بازی خوب است اما واقعاً آنقدر که فکر می کردم سرگرم کننده نیست و انعکاس عجیبی روی چشمانش دارد..... فکر می کنم این یک هکر است اما هنوز مطمئن نیستم
این در واقع یک بازی بسیار عجیب و غریب است در حال حاضر هیچ چیز بدی برای من اتفاق نیفتاده است، اما چشمان او ترسناک هستند لحن صدای او وحشتناک است او فقط به من حال و هوای بد می دهد دانلود نکنید او می تواند حالات بدی به شما بدهد که مردم می گویند آدم ربا وجود دارد پشت چشمانش و من این را باور دارم و فعلا دروغ نمی گویم احساس می کنم یک جور مشکوک است که Talking Angela باید به میکروفون شما دسترسی داشته باشد این برنامه را دانلود نکنید!!!!
یک طرف من :ok مردم می گویند که مرد را در چشمش برداشته اند اما نگفته اند من از نزدیک به آن نگاه کردم و هنوز یک مرد در چشم او وجود دارد!!! طرف دیگر من: پس مردی در چشم او وجود ندارد، باید مشکلی داشته باشد و من آن را اشتباه دیدم
این بازی کسل کنندست ولی هکر هم نداره بزارید داستان واقعیشو تعریف کنم:کسی که این بازی رو درست کرده میبینه دیگه هیچیکی بازیشو دوست نداره بخواطر همین به یه دلالایی پول میده که هر کاری میکنن ولی این بازی رو دوباره مردم دوست داشتن باشن و بعد. اون دلالا میگن چیکار کنیم بعد یکیشون میگه بهتره این بازی رو ارتغاع بدیم ولی دلالا قبول نکردم یکی دیگه گفت بیاید به مردم بگیم این بازی هکر و برای واقعی تر شدنش فیلم درست کنیم این کارا رو میکنن و همجا پخش میشه مردم میگن بیاید ببینیم واقعیهوبعدبازیپرسود میشه. 😁✌
Talking Angela Zábava sgc
Car Parking Multiplayer Mô phỏng kvt
چرا گزینه چت را حذف کردند. من یک سوال جدی می پرسم زیرا بحث و جدل هیچ مدرکی نداشت و آنها داده های افراد را جمع آوری می کردند اما در عین حال نمی دانم چرا آنها از شر ویژگی های چت خلاص شدند زیرا هیچ thriet وجود ندارد و هرگز وجود نداشته و نخواهد بود. خیر، حذف چت به هیچ وجه به شهرت عمومی آنها کمک نکرد زیرا مردم همچنان ادعاهای مشابهی دارند، بنابراین هدف واقعی حذف عملکرد چت چه بود
خوب بود
خیلی خوبه
این بازی رو که نصب کردم هیچی نداشت که!
بچه ها من بیشتر از 4 سال انجلا رو داشتم همشم بازی می کردم هیچ اتفاقیی هم نیفتاد لطفا بیخودی هم دیگه رو نترسونید
من داشتم این بازی را انجام میدادم و خیلی دوست ندارم هر چیزی را که شما میگویید کپی میکند، این یک جور ترسناک است و سگ یک جورهایی ترسناک است، فکر میکنم باید کمی او را پایین بیاورید. من به این دو ستاره میدهم و شنیدهام شایعاتی مبنی بر اینکه مردم در چشمان خود مردم را در حال انجام این بازی می بینند که به نظر وحشتناک می رسد بنابراین بله امیدوارم بچه ها واقعاً این بازی را زیاد بازی نکنند زیرا بسیار ترسناک است و کمی نامناسب است.😬😣🤔
خیلی باحاله ولی ولی هکر داره الان ساعت دو هست منتظرم ساعت سه بتونه چالش شو انجام بدم پانزده بار گفتن انجلا میگه منو صدا نزن پانزده یار گفتن ار یو مد به معنی تو دیوانه ای چشاش قرمز میشه و با خنده شیطانی میگه من مد.
سلام من حنا هستم این بازی عالی خیلی بامزس ولی من ی ستاره کم گذاشتم چن همش یجوره و مگرن عالی عالی❤❤❤❤❤❤❤😔❤🦄🦄🦄🦄🎀🎀😘😘
قسمت چت کردنش کو نیس😯😔😔
کمی ترسناک است، اما او DOS هیچ چیز را در چشم نمیاندازد، بنابراین اگر متکی هستید، میتوانید آن را امتحان کنید!
شرم آور است که این برنامه به دلیل اتهامات نادرست و شایعات مضحک که مردم فقط برای ترساندن مردم منتشر می کنند، پوسته ای از خود سابق خود است. قبلاً می توانستی با آنجلا صحبت کنی، اما بعد از آن برخی از نابغه ها فکر کردند که این ایده خوبی است که به دیگران بگوییم که مرد عجیبی آنها را تماشا می کند در حالی که وجود ندارد. من متوجه نمی شوم که چرا مردم روی این یک برنامه استرس دارند در حالی که هیچ مشکلی با آن وجود ندارد. مردم خیلی سریع هر چیزی را بدون اینکه به آن فکر کنند باور می کنند و این بسیار ناراحت کننده است. امیدوارم درست بشه
فکر میکنم ممکن است تعقیب باشد، اما احتمالاً نه، اما میخواهم چیزی را امتحان کنم که بتوانید به او پیامک بپسندید. همچنین میخواهم بدانم که آیا این داستانها در مورد افرادی که دادههای تلفن همراه شما را نگاه میکنند و مردی پشت چشمان شما وجود دارد درست است یا خیر، بنابراین حتی اگر داستانها را باور ندارید، عکسهای خود را حذف کنید و موارد را قبل از استفاده ببندید. قبل از میلاد یک ویدیو از آنجلا در گالری دیدم که نگرفتم. مراقب باش.
به ویژگی چت نیاز دارید! بسیاری از ویدیوهای yt دارای ویژگی چت هستند، مانند اینکه من می گویم هکر را برگردانید! فقط ویژگی چت را قرار دهید تا آنجلا بتواند فقط پیام های شیرین ارسال کند
Talking Angela Zabava tkj
من واقعاً از بازی خوشم نمی آید. من از گوشی مامانم استفاده میکنم بازی خسته کننده است. شما می توانید با چیزهایی خداحافظی کنید، اما قبل از اینکه بتوانید از آن استفاده کنید، باید آن را دانلود کنید. تنها چیزی که در بازی دوست دارم ساختن ویدیو 📹 است
دانلودش کردم هیچ آسیبی نداشت، و از من سؤالات شخصی نپرسید. من این را دوباره بازی می کنم با این تفاوت که به نوعی خسته کننده است. من قطعاً نسخه جدید را توصیه می کنم زیرا موارد بسیار بهتری دارد و کارهایی که باید انجام دهید. هر که می گوید در چشم او مردم هستند، چیزهایی درست می کند. کاملا جعلی
حاجی این ک نمیشه باهاش چت کنی😑
هعخخه
سلام.ببخشید سازنده این بازی میشه بگید این بازی هکر داره یا نه اگه دروغ بگید خدا رو گور به گور کنه اگه راست گفتین ایشالا به راه درست عنایت شید
دروغ میگن که هکر داره من که اسکرین شات گرفتم خبری نبود اما در کل بازیش کسل کننده هست
به خاطر این مگن هکر داره که بازی پرفروش و خوبیه من از۸سالگی استفاده کردم الانم ۱۵سالم اگه هکر داشتم من مرده بودم تو این همه سال
Talking Angela Zábava uqaq
بعد از بازی دنیا لطفا نصب کنید
Talking Angela Pramogos tqnu
من هم فکر کنم ها گفتن که تو چشم انجلا یه چیزی هست....... اما میگن انجلا یک قاتل و هکر هست. و میگن ساعت 3 شب اگه با انجلا بازی کنید، بهتون زنگ میزنه. و این حرفا حسابی منو ترسونده، ولی فکر کنم این حرفا یکم الکیه. ولی لطفا مواظب خودتون باشین!😨😢😣
مردم می گویند که این بازی یک پیچ خزنده دارد. من هرگز این "مرد" را در چشم آنجلاس ندیده ام. این نظریه مرد در چشم او ممکن است درست باشد، ممکن است نباشد. تمام آنچه من می گویم این است که در برنامه هایی مانند این مراقب باشید. نمی دونم خطرناکه لطفا فرض نکنید!